Bygga torn...

Jaha, då får stackars flickan börja om igen att bygga upp sitt torn med klossar! Helvete! Han bara sparkar omkull tornet hela tiden! Undrar hur många gånger hon orkar bygga?! Men lugn gumman, mamman och alla runt om dig samlar ihop dom å hjälper dig. Pappan svär förtvivlat över maktlösheten. Sjukdomen styr hans handlingar. Mamman svär och hatar sjukdomen i tystnadens rum! Är sjukt tacksam för alla människor vi har omkring oss. Det är fan inte lätt när det stormar! Tack!



Japp thats me in LYCKOGYMPA!!!

http://www.youtube.com/watch?v=Wm6rEkwHqEs&feature=BFa&list=FL3siN7z7On7JhH6RDK80qDg&lf=mh_lolz

Dag 7. Bloggfavoriter eller annat viktigt jag kikar på

BLOCKET är min favorit där tittar jag dagligen efter ett stort gult hus eller förvaringsmöbler ;)
AMS där kollar jag dagligen efter mitt drömjobb som jag inte har en aning om vad det är ;)
MIN KUSINS BLOGG är oxå en av favoriterna, varje dag kikar jag vad hon har haft för sig ;)
..........................................................................................................................................................
ÄH, jag orkar inte skriva om det här!! Jag har en underlig känsla i kroppen som gör mig illamående :/ Va fan är sant egentligen vad tror du?! Jag gör alla mina handlingar till kärlek för min vackra prinsessa...
Äh, Det löser sig nog! SUCK!

Suck! Jävla IDIOT!

Men varför i hela helvete!? Ska det va såå jävla svårt att ringa ett fucking jävla samtal!!
Det är juh viktigt för fan!!
Jävla idiot!!

Dag 7. Dåliga vanor

Ähh, va fan är det här för tema?!! Min första tanke va jaha... jag blåser alla! Men mina nära vänner känner juh mig och vissa av dom läser juh bloggen ;/ hmm... Okej, lets go!
  • Jag har för vana att lägga kläder överallt, vilket resulterat i att Melicia är likadan.
  • RÖKNINGEN! Men den vanan känns okej oftast så jag är väl inte mogen riktigt än :)
  • Jag lider av prestations ångest vilket kan ställa till en del. Jag vill ha struktur i vardagen med scheman och ordning och reda. Lappar på skåpen så alla vet vart grejjerna ska vara. Men jag har lite svårt att fatta att jag kanske inte är sådan person som jag vill vara.
  • Jag kastar hellre saker i slasken än i soptunnan under köksbänken.
  • Har ett sjukt dåligt morgonhumör.
  • Snabba lösningar är bättre än gedigna arbeten i hemmet... sinnessjuka lösningar om en hylla sitter tokigt/ommöblering istället för rensning tex ;)
Ja den däringa förbannade rökningen önskar jag hade styrkan att hitta motivationen!!
Ibland så händer det att man hinner mer än in så ska barnen ha mat och vad gör man inte, klär av sig på stället... Det va väl en fin ursäkt eller??
Alla våra scheman! Barnens dag för dag schema och vårat städschema :)
Detta är en bild på våran badrumshylla... den lutade lite för mkt in mot väggen så jag fixade det med 2 värmeljus å lite ståltråd ;)

Dag 6. Det här språket vill jag tala flytande

Ja, det vore juh toppen att kunna finska med tanke på mitt ursprung... Jag har en del av livet känt lite sorg över att inte kunna kommunicera med min farmor och farfar. Så det skulle juh vara skojjigt! Kanske ska ta en kurs med någon av mina vänner som är finsk ;)
Jag gick juh nå hemspråks-skit när jag gick i skolan men va fan där fick jag juh bara lära mig färger och djur... Inga meningar och svar på frågor vad jag minns iaf. Jag gav upp det...
Men det skulle vara intressant att kunna tackenspråk oxå nu när jag arbetar med det jag gör...
Gokväll alla ni som har en finne i ansiktet ;)

Dag 5. Något jag vill ha!

Ja jag har juh turen att ha hälsan i behåll, en vacker man, fantastiska barn, fina vänner och ett härligt arbete som jag trivs med MEN!!
Jag vill berkligen ha ett stort gult hus med ett litet lusthus och ett körkort!
Ett hus liknande detta vill jag ha!!
Pengarna styr om jag ska kunna ta ett körtkort!
I överlag är jag världens mest lyckligt lottade kvinna!! <3 <3

Dag 4. En låt med många minnen

Jahapp där försvann allt jag skrivit va fan... suck! Men inget att hänga upp sig på... *morr*
Vi börjar väl om då ;)
Vill egentligen bara lite lätt förklara, denna sång är helt enkelt en person för mig. En person som jag saknar mycket!
En människa som betytt och betyder mycket för mig. Tyvärr så flyttade hon uppåt i Sverige till hennes rötter... Men vi har haft så sjukt kul ihop ;) Japp just den här låten imiterade hon i Nordanstigs skogarna på ett hotell där vi jobbade 2 säsonger... eller jag 1 1/2 för det hände lite tok så jag fick visst inte jobba kvar :/ ja, en annan historia...
Vi Älskade Galenskaparna och Aftershave... Ja, vi skulle ut och röka vet inte ens om det va fest eller inte, för hon är så här sjuk jämt. För er som vet vem jag pratar om så kommer ni att henne framför er ;) Hon dansade och sjöng denna iaf runt en gran i mitt utanför Hotellet bland KOTTAR, HOVMÄSTARE och BERTS BRAVADER. kopiera länken och skratta!!
http://www.youtube.com/watch?v=RSwMwcgw3CE
Miss you!!

Jag är verkligen ledsen...

Över att jag och min pappa inte ses så ofta... I alla år har jag känt igen Melicias känslor så oerhört mycket så det gör ont i mig. Jag tror att har man som barn inte haft en daglig kontakt, med sin ena förälder på något vis så skapas ett hål. Detta hål kan ge olika uttryck i känslor och rektioner... Vad är din reflektion över detta? Vilka är dina erfarenheter?

Dag 3. Dagens klädval

Blå jeanstights och en klarblå trekvartärmsskjorta, riktigt dålig bild... Men ni ser juh mig nästan iaf ;)
Idag har vi (jag, Mikal, Helena och Alicia spenderat dagen i Bergsjö hos min älskade pappa med sambo. Hennes barn och respektive/barn va där. Vi åt middag och skrattade sen blev det lite trav på teven och senare lite pilkastning och dans för de mindre barnen. Saknar min pappa faktiskt, vi borde ses mera än vad vi gör. Kan känna mig ledsen när jag ska lämna honom... Det skriver jag om en annan dag :/ <3
Bilder från dagen:
Just ja vi är i full gång med toalett träning nu! Helena klarar sig galant hela dagarna utan blöja!!

Dag 2. Min dag vanligtvis

Jaha...
En ledig dag kan se ut såhär ;)

* Sover så länge som det är möjligt! I LÖV SÖMN!
* Kastar på mig min morgonrock som för övrigt är 1 år 7 månader och 5 dagar gammal ;)
* Ohyggligt trött på ögat som jag alltid är när jag vaknar, tar jag mig en kopp kaffe (som kanske har stått i kaffebryggaren i några timmar) med mjölk.
* Efter en stund tar jag en cigg och sitter och stirrar i ca 30 minuter...
* Tar mig in i badrummet och kissar, duschar och gör mig "pigg för dagen"
Dvs. sprayar håret och ev. sminkar... Oftast så vill Helena bada med mig dessa dagar, myyyys då blir "pigg för dagen" efter det!
* Vilar med Helena för nu är nog klockan runt 11-12 ;)
* Medans hon sover förbereder jag lunchen oftast en låda från frysen, kastar in en tvätt/disk
* När Helena vaknat äter vi och sedan uträttar vi ev. ärenden som bör göras.
* Möter upp Melicia som kommer från skolan.
* Äter någon form av mellanmål typ mackor eller yogurt vid typ 15.00.
* Hjälper Melicia med läxorna/annars annan aktivitet med barnen.
* Förbereder middag tills min man kommer hem ;)
* Middag/Disk/Tvätt/Plock i hemmet
* Ev. kvällsfika för barnen beroende på hur sen middagen blev och hur många kakor dom tryckt i sig under eftermiddagen ;) Kvällsrutinerna startar runt 19.00 Ungarna ligger i sina prinsessängar 19.15-19.30
* Egen tid med min man som inkluderar Fika/Datorn/Bigbrother och en massa skrattisar!!
* Tandrengöring och p-piller
Innan jag går och lägger mig hämtar jag Helena och lägger henne i min säng. Det är det bästa jag vet att ligga och mysa med mina ungar nära mig. Melicia börjar bli så bökig att bära men ibland så kommer hon med på natten <3

Dag 1. Min favoritserie eller annat skit som visas på teve just nu.

Hmm, Favorit serie... Näe, någon sån har jag väl inte, för det finns liksom inte tillräckligt med minne att minnas när dom är på teve. Förut när jag var mindre och inte var upptagen av barn och allt som hör dom till, ja kanske tom. när jag var barn så tittade jag gärna på Dr Quinn, Skilda världar och Tre kronor förstås ;)
Men för tillfället så äre väl harm teve som gäller som BigBrother. Men dom är juh så jävla vidrig i årets program så ibland känner jag bara avsmak. Men visst finns det en hel del sköna typer som Tenny tex. (Men ingen favvo)
Annars så tittar jag gärna på Fuskbyggarna, Sofias Änglar, Hemlige miljonären och JA! Det där programmet där dom letar sina rötter i andra länder... adopterade barn mm. men gud... heter... Spårlöst! Spårlöst med popcorn och en massa tårar av lycka! Det gillar jag! Men annars så äre väl det som går just då tillfället ges att teven blir ledig! Fejjan tar mer tid av mig än vad teven gör idag!
Så! Japp då vet ni det!

Blogglista på 30 dagar som jag ska försöka följa ;)

Ikväll skriver jag om "Dag 1 -  Min favorit Serie eller annat skit som visas på teven nu för tiden"
Så nu  sätter ni denna blogg som ett bokmärke genast! Follow my life and my stories!

Alltså allvarligt!! Mitt jobb är det bästa!

Jag kan inte ens se mig själv arbeta inom förskolan igen! Det känns som att det aldrig skulle gå efter att jag arbetat med de elever jag jobbar med nu. För er som inte har koll riktigt så vikarierar jag på en gymnasie.sär skola med blandannat autistiska elever. Jag jobbar även på ett avlastningsboende för vuxna med speciella behov på helgerna. Jag hoppar in som vikarie på ett fritids oxå för ungdomar med speciella behov, det kan vara lättare utv.störning till hörselskadade barn/ungdomar. Utöver det så arbetar jag som personlig ass. som tim.vikarie. Hela deras skoldagar är individ anpassade och lugnet som finns går inte att beskriva! Ja, nu äre juh inte lugnt hela tiden såklart för dom är ju människor dom med med toppar och dalar. Men det är ingen stress... Jag bara älskar detta! Att lyckas kommunicera med dessa elever är så otroligt tillfredsställande så ni anar inte! Att kunna läsa av ibland bara ett litet ansiktsuttryck eller prata med stödtecken ja... jag är så imponerad av mig själv och alla dessa fina människor jag möter varje dag! De flesta dagarna är jag inte ens trött när jag kommer hem från jobbet, för jag verkligen älskar mitt nuvarande arbetsliv. Sen när man som jag jobbar som vikarie har man liksom möjlighet att välja och vraka lite liksom ;) De senaste 8 månaderna har jag mött elever/vuxna som har autism, skolios, utv.störningar av olika grad, epilepsi, hörselskada, talsvårigheter i olika grad, trafikskadade i vuxen ålder, ADHD ja många fler! Jag vill visa hela världen dessa människor!! Vissa av eleverna/ungdomarna/de vuxna omkring eller många av dom iaf sprider sån enorm glädje! Och dessa fantastiska människor som finns/bor/arbetar runt dessa elever/vuxna!! Vilka fina kärleksfulla människor. Snacka om att ha hjärtat på rätt plats! Och nu är jag en av dom...
Så mycket som jag utvecklats de senaste 3 åren går inte att beskriva. Vilken sjuk resa... Så fin resa... Och den bara fortsätter!!
GUD SKE DIN VILJA!

Dans idag... med ungdomarna på jobbet.

Jaha, jag kan inte ens dansa... ja inte ens vicka på röva så det ser bra ut ;) Men det va skojjigt!
Kommer förmodligen inte kunna gå imorgon, ungdomarna ba -Kan inte du gå ner i split? Men strecha ordentligt du å Sanna... Suck! Jag är juh gammal för f-n! Plocka äpplen är liksom min nivå av dans *skrattar*
Jag brukar som ni kanske vet ha lyckogymnastik som min grej med ungarna och i min ensamhet såklart...
Lyckogympa är: Galen dans utan koreografi där armar och ben rör sig inte alls symetriskt och skratt som huvudsyssla. Ja med riktigt hög volym helst nå fånigt som Carola-mitt i ett äventyr eller dylikt!
/Sanna

Energi-påfyllning!

Idag for vi iväg till Tallåsen, till min kusin Agnetha och hennes lilla familj. Men så trevligt det va dom bjöd på lunch och det blev några skapliga skrattisar! Herregud vad tiden går... Kände knappt igen mig i huset... Vi pratade i munnen på varandra hela tiden jag och Agnetha, samma våglängd liksom ;) Blev lite djupare prat oxå men inget att nämna här :) Nu vet jag förresten vad en skattemasare gör på jobbet! Tack för den... Ungarna härjade på men det kändes så hemtrevligt och lättsamt där hemma så det bekom mig inte ens. Det var en skön känsla! Mikal charmade lilla Linnea, vilket litet troll... Vi kikade på deras BÄR innan vi for hem oxå... Helena ville stanna kvar med BÄREN som för övrigt väntar BÄbisar! :) gumman! (BÄR=FÅR) Kände mig glad i själen när vi lämnade Kvarnlycka!
För att yttligare fylla energi tog vi en kaffe hos Lena och Håkan och deras lilla hundvalp Max. Hundvalpar e juh för söta! Men oppsss, vilka vassa tänder. Både Melicia och Helena är lite avvaktande för hundar i alla storlekar men Helena skrattade mest hela tiden. Vid det här laget va energiboosten i topp!
Middagen uteblev men oj såå mkt fika det blev hos Lena och Håkan :) ja, en varsin banan oxå. Nu äter Helena kexchoklad och Melicia känner sig supertrött så hon kikar på teven i sitt rum och vill inte ha choklad. Trist att jag inte knäppte nå kort på resan men det får bli nästa gång ;)
........................................................................................................................
Vissa människor bara gillar man!
/Sanna

Ibland saknar jag mina syskon...

Just ikväll äre lite skum känsla liksom... Min Stora lillebror ringde och undrade om jag pratat med min Mellan lillebror som för närvarande är i Norge och jobbar. Näe?! Vi brukar inte ringa varandra bara så där utan vi ringer varandra när vi vill nåt... Kände att mitt dåliga samvete kom... undrar varför? Men jag saknar honom, för han brukar liksom bara dyka upp och ta en kaffe. <3 Kanske ska messa honom...  Min Stora lillebror bor i typ Jönåker. Vi har en djup kontakt han och jag... pratar om det mesta och vi ligger oftast på samma nivå. Löv him! Jag har en lillasyster oxå som betyder så mkt för mig! Vi blir lätt osams om skitsaker men hon har en stor plats i mitt hjärta. Sen så finns ju min Lilla lillebror han träffar jag dagligen då han bor i samma hus som oss :) Han kan vara en "pain in the ass kille" men han är bara 11 år. Han har oxå en stor plats i mitt hjärta... lilla vän <3
Näe nu ska jag messa min Mellan lillebror <3 näe jag kanske ska messa dom alla! <3

Vackra barn, jag älskar er!!

Puman och Pärlan <3
Pinglan och Pyret <3

Barn... Det är en ära!

Inget kan få mig att sluta älska mina barn! För övrigt så älskar jag alla barn vilka förutsättningar dom än har i livet...
Jag har haft den äran att föda fram två gudomliga, friska döttrar... Ibland så förstår jag det inte riktigt själv att jag gjort det. Att jag fick den äran :')
Jag mår så dåligt när jag ser eller hör att barn far illa... Vare sig det är på teven eller i verkliga livet så gör det ont i mig! Fast främst blir jag rädd när barn bara försvinner spårlöst! Det gör mig till den maktlösaste människan i världen och jag gråter... Jag är otroligt rädd för att mina barn ska bli kidnappade eller bortförda. Det är min största skräck!
......................................................................................................................................................
Jag har fått uppleva föräldrars sorg över att förlora ett gudomligt barn. Jag har också fått uppleva föräldrars kamp att skaffa egna gudomliga barn att älska, dom ger inte upp utan hittar andra lösningar till att få älska ett gudomligt barn. Sorgen kan inte bestämma över den är personlig och varar i hur lång tid som helst... och på vilket sätt som helst. Shit vad detta ämne är starkt *gråter*
Det finns människor som tar det här med att skaffa barn för givet... Att -Det är klart jag kan skaffa barn. Tack gode gud för att jag fick känna så här!
.......................................................................................................................................................
En av mina vackraste vänner förlorade sin älskade dotter när hon var bara några veckor... Jag gillar inte alls att skriva eller prata om det här.. För jag bara gråter... Men det tog otroligt hårt på mig har jag förstått nu. Jag vet inte vad jag ska skriva om detta men det är uppenbart att jag tycker det är jobbigt. <3 Jag höll henne i min famn... några dagar senare fanns hon inte kvar hos oss <3 Men en sak är säker, att i mig lever hon kvar! Hon kommer aldrig att lämna mitt hjärta.
Det vackra flickebarnet Molly har hjälpt mig att känna tacksamhet över mina barn och att nuet är såå otroligt viktigt! Jag vet att vi kommer att ses igen <3
Carpe Diem!

Lite glada bilder trots bad humör!




SKIT HUMÖR!!

Jävla mens, finnar och tjatiga barn! Städning och kaos överallt och de flesta jag har runt mig är idioter! Men fick mig dock en skaplig skrattis med min man igår när jag frågade om jag skulle ta bort chokladen från bordet i vardagsrummet. Han har nämligen varit i kontakt med en dietist... Vadå? hjälpa kan jag väl...
Då spånade han vidare liksom hur jag ställde mig för "ta 3 för 10kr hyllan" i affären och liksom schasade han framåt ;) Han är för skön!
Jag är en snäll människa och gör oftast inget med baktanke utan är rent igenom en snäll person. Ibland får jag för mig att människor inte är vana vid det... trist tycker jag!
Fucking jävla lov!! Vadå lov mitt i terminen... okej sommarlovet (på flera månader) det kan jag ta men att pajja rutiner mitt i en termin... Det fattar jag verkligen inte!! Inte har jag ork heller att han barnen uppe längre... Inte dom har orken heller för den delen. Idag har vi försökt att vara en bra familj och kastat oss för att grilla men va fan!! Bara gnäll och suckar!! Missnöjda barn kan få en hel dag att pajja!! Suck!
Men det är väl bara en svacka... Imorgon äre glada tankar och positiva uttryck! Ska iaf försöka... Men det är inte såå ävla lätt med MENSHELVETE!! Suck!
Detta är gamla bilder! Finns liksom inte så många surbilder på våra änglar!

RSS 2.0