Själsfrände... :)

SÅ KÄNNER DU IGEN DIN SJÄLSFRÄNDE ♥♥♥

1. Du känner en dragning som inte bara är instinktiv utan även ögonblicklig och omedelbar.
2. Dragningen är ofta helt annorlunda än en vanlig förälskelse eller fysisk attraktion, mer en känsla djupt inifrån.
3. Först kanske du inte ens tycker om henne eller honom men påverkas ändå djupt inom dig.
4. Du kan inte komma undan denna känsla och snart upptar denna person en allt större del av dina tankar.
5. Ju mer du lär känna personen desto starkare bli känslan.
6. Du känner dig oförmögen att förklara dina känslor men också att förneka dem.
7. Det känns som om ni djupt inom er redan känner varandra.
8. Ni kan tala med varandra i veckor utan avbrott.
9. När ni rör vid varandra eller har sex upplever du en dimension som du aldrig gjort förut.
10. Man tycks kunna kommunicera utan ord, men vet vad den andre tänker.
Tillsammans med den här personen bör du känna sig lugn och trygg, det är ett ganska så säkert tecken på om du har funnit din själsfrände”.

DEN SJÄLSLIGA LIKHETEN

Speciellt så har jag hört många säga, och vilket jag själv också kan intyga, att mötet med en själsfrände visar att man är så lika. Ofta har man samma åsikter, man delar samma smak, man förstår varandras känslor och språk för det är som om det var ens eget. Ofta har man haft liknande upplevelser och känslor som barn som kommer fram när man lär känna varandra.
Man upplever att man kan prata i timmar om precis allt mellan himmel och jord och man känner omedelbart en gemenskap och samhörighet. Det är som om man för första gången i sitt liv blivit förstådd och även blivit tillåten att vara precis den man är.
Vägen att hitta sin själsfrände går först via ditt eget hjärta. Det är först när du kommer i kontakt med kärleken inom dig, läker ut alla rädslor och landar i ditt hjärta och blir sann emot dig själv som du är mottaglig att kunna möta och ta emot din själsfrände fullt ut.
Denna text är så sann =) <3

Jag är verkligen ledsen....

Jaha, som ni vet så ska jag gifta mig i september... Jag har inte så stora planer och önskningar om dagen... bara att den går i kärlekens tecken å med mkt sång... Jag ville gärna att mina närmaste å goaste vänner skulle sjunga. Igår kom meddelandet som fick mig att bli jätteledsen! Nu kommer inte min vän M... jag gråter å gråter... Mina vänner betyder otroligt mkt för mig... Om kvinnor fick ha bestman så skulle han vara min... skit! jaha... men det är väl bara att acceptera... men fan vad svårt det är... jag vet att han mår dåligt över detta. MEN JAG MÅR SÄMST!!! Stackars mig!! De andliga principerna får följa mig genom detta... känner lite sorg! Det går nog över... men nu äre jobbigt!
.............................................................................................................................................
Det händer mkt runt omkring mig å familjen nu... Struligt på jobbet, Barn som beter sig illa, släkten som är sne för orättvisor... Nära vänner som bråkar... Umgänge som känns.. barn som mår dåligt... Men det föds nya barn till vackra föräldrar runt omkring oss oxå, folk som gifter sig, människor som är vänliga, härliga familjer som månar om oss.... Men just nu är väl en period då jag ser det tunga... MÖTE TACK!!!!
.............................................................................................................................................
kram på er!

Lite bilder från de senaste utflykterna vi gjort!

Midsommardans med bästaste moster Åsa <3Helena i BorgarparkenPromenad till Lillfjärden med fina människor!Goaste Moa med en av sina goa sönerLek i Borgarparken Jon, Elle och Johanna

RSS 2.0