Ligament smärtor!

Vad händer hos oss då...?
Jo, det rullar väl på.
Jag har haft ont i magen nu i två dagar (ligament smärtor), känns ungefär som håll å mensvärk samtidigt fast på nedre delen av magen... inget vidare kan jag säga. Har inte arbetat då jag kom knappt upp ur sängen. HATAR att vara vek å svag!

*Några kvinnor kan känna av ligamentsmärtor: stickande, dragande smärtor från ena eller i bland båda sidorna om livmodern. Men denna typ av smärtor kan du känna av redan i graviditetsvecka 7-8! Smärtorna kommer oftast när du ändrar kroppsställning - när du vänder dig i sängen eller reser dig upp från sittande ställning. Smärtorna beror på att det stramar i upphängningsapparaten till livmodern, i ligamenten. Det är inte farligt för graviditeten och brukar oftast försvinna senast kring graviditetsvecka 20.*
(texten är tagen från www.growingpeople.se)

Barnen kommer i helgen å det ser jag fram emot, barn3 är mest arg å uppstudsig. Svarar emot å är otrevlig!! (vet vart grunden liggen till det beteendet).
Barn1 mår bra å kommer som sagt till helgen. Barn2 å sambon ska ev på badhuset i helgen, då badhuset i Iggesund verkar stängt så ska de kanske bada här i Hudik.
På Söndag fyller Sign år 4år!! värsta stora tjejen!!

Idag är barn3 på förskolan hon cyklade ner... så jag ska ner på stan snart å köpa mig lite nya underkläder, de sitter lite tajt nu när magen växer.
Sambon for en sväng till sin vän på öster å surrade lite.
Ta hand om er!!

Fjällen!!!

Barnlediga åkte vi till fjällena Skärsjövålen hette det... *asg* ca 2 mil från Hede. Vi åkte med Mika å LOL.
Kastar in lite bilder på vad vi gjorde där...



Hade enormt trevligt!! lugnt å skönt med massor av skratt!! Å BASTU!!!!

PÅSK!!!

Hela familjen är hemma å det har varit disco, utklädning å godis hela helgen!!
Även ute vistelse i det vackra vädret... Twist hoppning å kaffe i eftermiddags solen :)




RSS 2.0