Suck!

Bara en omtanke kan strula till det så mycket, men nu är jag trött på at människor får ta min energi! Jag har dom vänner jag behöver som får mig att må bra... Vid nästa sittning så försvinner hon, bort från fejjan. Hon har inget nöje att ta del av mitt lyckliga liv just nu. För jag bryr mig om henne men hon vill inte se min kärlek utan ser det som att jag lägger mig i hennes liv! Trist för hon har gett mig såå mycket glädje men nu har vi tappat bort varandra. SUCK!!

Besök i BYN som gud glömde... japp, Iggesund!

Igår styrde vi kosan till Igge för att göra mitt första besök i livet på "kyrkis" många av mina vänner har genom åren gått på dessa sammanstrålningar av mammor som dricker kaffe och låter barnen härja av sig. De pratar med gullig liten röst och är nära sina barn på ett fint sätt. Varför jag inte har besökt denna sammanstrålning av människor/barn.
1. Det har inte passat mig i tidigare relationer att springa på sånt skit
2. Jag har liksom ansett att jag inte passat in i sådana sammanhang likväl föräldragrupper mm.
3. Äh, jag är hellre hemma helt enkelt!
Ja skitsamma! Jag skulle träffa min fina vän Frida och goungen Elai och pratglade Helena och charmtrollet Wilde. Så jag och världens skönaste unge Helena for iväg på min lediga dag för att utsätta mig för lite "kyrkis" samt mat och kaffe hos Helena. Mycket trevlig dag må jag säga! Mat, kaffe, dans, skratt och lite depptalk shit! Bra dag som fan!! Tyvärr så blev Helena J sjuk senare på dagen :( Krya på sig!!
Kastar in lite bilder...
Tack för god mat och trevligt sällskap!

Idag

Hmm, slappat hela dagen nästan... Hämtade barn på skolan, Mc donalds, Dakapo, Kupan, Loppis på Djupegatan, Jysk och Abbe å Hebbe... va fan vad lurad jag är.. Min man ba på förmiddagen vi tar en drive å letar ditt skoskåp... Fanns men inget som pasade det lilla utrymmet där jag ville ha det. Tur att jag inte köpte det som fanns på Jysk, ja okej jag erkänner men bara här på bloggen... *mikal hade rätt, man ska inte impulshandla såna grejjer*
Näe det får bli IKEA när stålarna rullar in.
Är lite svängig i humöret! /Sanna

LingonPicassos målaroverall!

Måsta verkligen lägga ner detta målande snart! Ändå har det varit rätt lugnt idag :) Blir juh för fan sjuk i huvve av detta! MANISK!!!
Hur som helst jag har haft en tjafs med en av brudarna i familjen, det är såå jobbigt! Jag bara gråter så fort jag ser henne. Vi har löst det men ändå, det liksom fräter på hjärtat! Smärta!
Tänker inte gå in på vad det handlade om men personer i hennes omgivning gör mig arg och ledsen...
Överhuvudtaget så är jag så känslig nu, 1 vecka före mens å en vecka efter. Vilket betyder att 1 vecka i månaden är jag frisk och klar i huvudet.. Annars så ska jag krångla till och ställa till som fan, men denna gång hade jag verkligen inte gjort något fel alls. Jag visade kärlek bara å det står jag för! Jag älskar bruden och skulle aldrig i hela mitt liv svika henne eller skvallra på henne! <3
Jobbet ja, vilket härligt jobb!! Vilka fina människor jag träffar varje gång jag jobbar! Vilket enormt bemötande. Vissa av mina vänner skulle se detta vackra... bla. min vän Moa. Hon skulle älska det!
J en av alla sköningar som jag jobbar med, han skiner upp som en sol å tittar under kepsen med ett leende å säger -sanna... Personkemi och bemötande det är mäktigt dä!
Hemma rullar det på Helena har haft ögoninflammation men frsik nu men jag är ledig så hon får vara hemma med mig... Melicia är inne på sin 4 vecka med hosta tror ja... Vi var på hälso men det va bara vanlig förkylningshosta påstod läkaren. Melicia svarade snällt när doktorn frågade om hon kände sig sjuk? -Näe inte nu... snacka psykiskt. Natten innan hostade hon som en tok och ade grymt ont i örat! Mikal jobbar vanligtvis som assistent till en kille på 11år, men han har inte känt sig pigg alls den senast veckan så för tillfället e han hemma. Men dagarna rullar på hemma hos oss å "Grabben" Jobbar! Grabben är MIC han bor hos oss i hopp om att få lägenhet! Gillar han skarpt! Vi skrattar varje dag och kan prata om det mesta. Det kommer bli tomt när han flytar men thats life! Ungarna växer och vill flyta hemifrån ;)
Jag har saknat många änglar de senaste dagarna. Jag skulle tillexempel vilja träffa Martin min fina kusin som hastigt försvann ifrån oss -98. Jag skulle vilja se hur han ser ut nu, hur han har det om han träffat mormor. <3 Gråter mycket nu...
Skulle vilja visa mormor å morfar vilket fint liv jag har idag! Jag skulle vilja berätta för Molly hur mycket saknad det finns efter henne. Att jag knappt kan säga hennes namn utan att gråta. Men vi ses gumman <3
Peter Jag börjar vänja mig vid tanken nu... annars så har jag trott nu ett tag att vi ska mötas på stan någon dag eller så.
Nisse du finns med mig... <3
TÅRAR!!
Sen så finns det människor i livet som jag behöver träffa med jämna mellanrum och gör inte jag det så hamnar jag i ett mindre bra mående. Magnus är en sån ;) Han hade skickat en låt idag på mailen, då blev det visst att jag lyssnade på alla hans låtar ;) Saknar ditt skratt och sjuka humor!
Passar även på att skicka någon tanke till Linda som inte mår bra och Melicias gammel moster Maggan.

Jo just ja... Han den uthängde :)

Det har kommit fram mera info om den frågan, så visst har mitt tänk ändrats lite om den uthängde.
Bara så ni vet ;)

Suck!

Jag hatar verkligen hatar att ha mens! Eller?? jo! Det gör jag! Fast jag skulle inte vilja va gravid heller. Finns mkt jag vill men inte det!
Jag blir så manisk och ska ändra om å ha mig i allt jag gör. Handla, måla, bygga, möblera om etc. Och dessutom så blir jag enormt fumlig vilket resulterar i mindre skador när jag håller på! Blåa naglar, blåmärken tappade saker...
Å alla dessa enorma gråtstunder!! HATE IT!!
Om jag inte är manisk och otrevlig så gråter jag i min ensamhet.
En klok kvinna skrev till mig : Enligt vissa indianstammar skall man lämna kvinnan ifred när hon menstruerar, eftersom hon anses stå som närmast gudarna då.

Men Min Man älskar mig trots mina brister!! <3


RSS 2.0