Men allvarligt, är människan så här?

Ja int vet ja e....
Ska vi "hänga ut" alla som behöver vård här på fejjan? Näe, då har det väl ändå gått för långt när människor som tidigare hängt och umgåtts med grabben i fråga beter sig som idioter! Bedrövligt tycker jag! När folk skriver att det finns "bajs-fanatiker" i Iggesund, gubbar som knullar hundar och pedofiler i Hudiksvall skriver de inte ut deras identitet? Men den här stackarn ska minsann publiceras av sina gamla barndomsvänner!
Jag blir faktiskt upprörd...
Ja, han gjorde fel men ska väl förhoppningsvis få vård för sitt beteende.
Kanske jag inte är insatt men min första reaktion va denna iaf. Det kanske ändras när jag får mera info om vad som hänt men nu känner jag såhär!

Fredag!

Hemma med Pumpan, Fortfarande hosta men är mkt bättre. Hon är juh såå jävla rolig nu för tiden!! Pratar om allt mellan himmel och jord. Funderar och fantiserar ;) Det vanliga lyxhustrujobben har gjorts... Tvättat, hängt, torkat kroppsvätskor, lagat mat, diskat, tömt diskmaskinen och lekt några svängar med lego å bilar...
Nu på kvälls sidan kom Johanna (Pyret, snart storasyster) Melicia Pärlan ville sova hos mormor så hon sover nog nu ;) Imorgon ska hon träffa sin pappa och gå på kalas så imorgonkväll lär det bli en tidig kväll ;) Bilden som kommer nedan är från julafton, snygga vi är va??
Japp på Julafton ;) bjuppar på den!
Kram

Nya tänder!

Idag kom dagen som jag väntat på... Eller föresten sådana dagar kommer lite då å då. ex när Mikal självmant städar förrådet, när fina människor tar sitt fönuft till fånga, oväntade graviditeter mm.
Men idag fick jag min nya tand-rad (protes)
Nu ska jag bara börja träna att tugga :) Jag har liksom tuggat på mitt egna lilla vis i 15 år. Men nu har jag... Vita raka hela tänder! Började träna med potatis/purjolöks soppa, bullens pilsnerkorv- va lite marigt, ost- funkade bra.
Tyvärr inget foto...

Jaha, så vart fan ska jag börja nu då??

Kan juh börja med en bild på världens lyckligaste man å fru!! (2011-09-10)
Alltså allvarligt livet e såå jävla enkelt om jag bara väljer att ha det enkelt!
Hitta lösningarna på problemen...
Jag känner tacksamhet för livet,
Jag vill vara pedagogiska i barnuppfostran - något som jag tränar varje dag!,
Jag försöker att inte ha några krav på min omgivning!
Men Jag är inte perfekt men mitt liv är det!!
Trots att jag inte har...
God ekonomi,
Lugna och väluppfostrade ungar,
Körkort,
Ett fast jobb. Men FAN vad jag är lycklig!!
Jag arbetar inom rekryteringen som timvik. för tillfället på en gymnasiesär skola, på ett avlastningsboende och som personlig assistent. Trivs som bara den!! Att kunna lägga sig på en annan människas nivå trots handikapp är en konst. Jag lär mig TAKK tecken och utvecklas varje dag! Så himla mäktigt!
Ibland mår jag så bra att jag inte vill dela med mig av det... För det finns så många mäniskor som e olyckliga och missnöjda. Det tycker jag är såå trist! Alla borde leva mitt enkla liv. Kan juh låta lite högmodigt det här. Men jag är så stolt över att befinna mig där jag gör idag! Jag befinner mig i den ultimata åldern 31 och kan nog säga att det är de lyckligaste åren i mitt liv. Kaotiskt med alla barn men KÄRLEK i massor!
Mina barn och bonusbarn är det vackraste monstren som finns, Min familj och mina vänner är vackra. Ja, det finns massa kärlek i mitt liv.
Jag väljer GLÄDJE idag!
/ Tjatkärring.nu   :)

RSS 2.0